15-21 Ağustos 2022 Haftalık Bülteni
Merhaba. DN Kreatif Dijital Reklam Ajansımızın ekiplerince özenle hazırlanan “Dijital Haber Bültenine” hoş geldiniz!
Her hafta Pazartesi günü yenilenecek olan ve gelişen son dakika dijital dünya haberlerine yer vereceğimiz köşemizdeki bilgileri hem bloğumuzda hem de Youtube kanalımız üzerinden tüketebilirsiniz.
Keyifli okumalar
Her Pazartesi sabah 10:00 ‘da haftalık sosyal medya gelişmeleri – posta kutunuzda! Gelişmeler için bültene abone olun.
BÜLTEN
Hata: İletişim formu bulunamadı.
MUSK 6,9 MİLYAR DOLARLIK TESLA HİSSESİ SATTI!
Tesla’nın CEO’su Musk, 6,9 milyar dolarlık Tesla hissesini sattı. Satıştan elde edilen gelirin, Twitter ile olan yasal sürecin kaybedilmesi durumunda, anlaşmanın finansmanı için kullanılması bekleniyor.
Elektrikli araç üreticisi Tesla’nın CEO’su Elon Musk, 6,9 milyar dolar değerinde şirket hissesi sattı. Musk satıştan elde edilen gelirin, Twitter ile olan yasal süreci kaybetmesi durumunda olası bir Twitter anlaşmasının finansmanı için kullanılabileceğini söyledi.
Bu arada Musk, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda satışla ilgili olarak, “Twitter’ın bu anlaşmanın olmasını zorlaması durumunda, Tesla hisselerinde acil bir satıştan kaçınmak önemli” dedi.
WHATSAPP 3 YENİ ÖZELLİĞİNİ AÇIKLADI!
Dünyada milyonlarca kişinin kullandığı WhatsApp çok sayıda kişiyi ilgilendiren değişim kararları aldığını açıkladı.
Açıklanan yeni özelliklere göre, kullanıcılar artık WhatsApp gruplarından sessizce çıkabilecek, çevrim içi durumlarının kimler tarafından görüntülenebileceğini kontrol edebilecek ve “bir kez görüntüle” özelliğiyle gönderilen fotoğraf ve videolardan ekran görüntüsü alınmasını engelleyebilecek.
META, ‘META ADVANTAGE’ PROGRAMI İLE OTOMATİK REKLAM OPTİMİZASYON SEÇENEKLERİNİ GENİŞLETİYOR!
Meta, otomatik reklam araçlarını geliştirmek ve bunları yeni bir genişleme yoluyla daha fazla işletme için kullanılabilir hale getirmek istediğini duyurdu. İlk olarak mart ayında piyasaya sürülen Meta Advantage, reklam verenlerin hangi öğelerin ne yaptığını anlamalarını kolaylaştırmak ve aynı zamanda sunduğu çeşitli otomasyon araçlarını vurgulamak için çeşitli reklam otomasyonunu ve AI tabanlı araçlarını bir araya getiriyor.
Öte yandan Meta, Avantaj seçeneklerini genişletiyor. İlk olarak, Meta, reklam oluşturma konusunda yardım sağlayacak ve aynı anda 150’ye kadar yaratıcı kombinasyonu otomatikleştirebilecek “Avantaj+ Alışveriş” kampanyalarını ekliyor.
Meta “15 Ağustos’ta e-ticaret ve perakende reklam verenlerine sunulan Advantage + alışveriş kampanyaları aracı, reklam verenlere kampanyaları optimize etmenin yeni yollarını sunuyor.
Advantage+ alışveriş kampanyaları, kampanya oluşturma sürecini otomatikleştirmek için yapay zekayı kullanıyor ve yeni makine öğrenimi modelleri tarafından destekleniyor.”
INSTAGRAM, SAMSUNG FLİP TELEFONLAR İÇİN YENİ ELLER SERBEST KAYIT DESTEĞİNİ BAŞLATTI!
Flip telefonlar, Samsung’un alternatif işlevsellik sağlayan ve şimdiden birçok yeni hayran tarafından yakalanan yeni bir dizi gelişmiş mobil cihazına ilham veren 2000’lerin başındaki trendle geri döndü.
Bununla birlikte Instagram, Samsung Flip telefonlara yeni eller serbest oluşturma seçenekleri ekleyerek trend doğrultusunda hareket etmek istediğini açıkladı.
Instagram tarafından yapılan açıklamaya göre: Bu cihazlarla çalışacak şekilde geliştirilmiş diğer Meta uygulamalarının yanı sıra, Instagram artık bu telefonları çevirdiğinizde bu telefonlara uyum sağlayacak ve size en iyi deneyimi sunacak.
Ayrıca Galaxy Z Flip4’teki FlexCam ile, eller serbest videolar kaydetmek için telefonu katlayabilir ve bağımsız bir yüzeye yerleştirebilirsiniz. Artık bir stant veya tripod olmadan hikayeler ve makaralar oluşturabilirsiniz.
BÜLTEN
Hata: İletişim formu bulunamadı.